Discover Scuba

Discover Scuba - bazinPare ciudat prima data. Incet, ne lasam sub luciul apei privind cu exaltare noua lume in care patrundem. Suntem invadati de senzatii inedite. Imponderabili, plutim in masa apei si, pana sa apucam sa ne dezmeticim prea bine, realizam ca deja am tras cateva „guri” de aer prin detentor.

Calm, instructorul de scufundari ne ajuta sa ne pozitionam corect si ne face semnul OK. Tinuti discret de butelie, suntem condusi in fantastica explorare care marcheaza inceputul unei pasiuni pline de satisfactii si realizari. Fie ca urmati un curs sau doar experimentati o scufundare, veti avea acces la o lume noua, care o sa va uimeasca prin diversitatea si exotismul ei.

Discover Scuba este un program dedicat celor care doresc sa experimenteze senzatiile traite pe timpul unei scufundari. Chiar daca nu detineti brevet de scafandru, puteti experimenta placerea unei scufundari intr-un mediu controlat sub conducerea unui instructor experimentat.

  • prezentarea echipamentelor folosite
  • explicarea tehnicilor elementare de scufundare
  • scufundarea propriu-zisa
  • diploma de participare
  • poze subacvatice

Pentru grupuri organizate de minim 5 persoane, se pot tine sesiuni de scufundari  (Discover Scuba) in orice locatie din tara. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.